annaohlen

igen!

Kategori: Allmänt

nu har Viktor fixat så att jag kan blogga från wordpress men har kvar alla inlägg från denna bloggen, Tack så mycket!!! :D
så för att läsa nu får ni kika in HÄR! där kommer jag att blogga I framtiden :)

det kommer antagligen att göras lite förändringar och jag kommer försöka göra en header och jag kommer behöva hjälp med hur allt funkar där så detmkan nog ta lite tid...elelr så gör det inte det. får se.

ses här istället :))

have this ever happend to you? yes, yes i has!

Kategori: tumblr

in the forest

Kategori: Klok som en bok



ibland vet man inte varför man inte mår så bra, allt känns bara fel. Jag ahr glämt allt för jag vill inte komma ihåg. även om jag försöker går det inte att komma ihåg allt, allt du gjort. och det är bra tror jag, men det är för sent för att allt ska bli bra igen, jag är redan förstörd.

I want to go home

Kategori: tumblr

c

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

nu är min blogg Copy-förbjuden^^ Tack Viktor :) nu ni kan jag stämma er om ni kopierar bilder eller så från min blogg....men eftersom jag antagligen har tagit bilderna från andra bloggar/tumblr:s finns det även chans att jag kan bli stämd x) haha nä men ajg tänker iaf inte stämma ngn så ni vet...men jag kan! mohahaha..^^

yes, mama i said it!

Kategori: tumblr

give me everything tonight

Kategori: ...

I can't look at you, I dont know why, I just can't!

tomorrow everything will be fine again!

freaking azum!

Kategori: tips pch trams^^

just try

Kategori: tumblr







inser mitt misstag

Kategori: Klok som en bok

Plötsligt högg det till och jag insåg mitt misstag. Jag ska aldrig ljuga igen. känslan...obeskrivlig.
nu har jag bara tiden, för den läker alla sår. Jag vill bort med det finns fortfarande någonting som gör att jag stannar, vet inte vad, skulle gissa på rädslan av att ge sig iväg själv. Men jag vill, vill så det värker! Vill inte vara kvar här längra men jag behöver bara stå ut ett litet tag till sedan är allt över. vet inte ens varför jag försöker...allt som började så bra idag förstörde jag frö mig själv...korkat.idiotiskt.jävligt dumt. eller så är det bara så att det är på natten det kommer allt det som man tänker på, de är då det börjar blåsa och hålet växer sig bara större. Jag ångrar ingenting förutom mina lögner, det ångrar jag så mycket att jag inte kan beskriva. men jag får ta koncekvenserna, det var jag beredd på. jag kan inte tro att jag tänker på det jag just nu tänker, hur skönt det skulle vara då. jag kan inte förlåta mig själv fär det och ingen kan få veta. det kan inte vara möjligt, det måste vara något fel. ojdå nu har jag påbörjat en sån där låångt inlägg där jag egentligen skrivet så att ingen fattar..jag bara skriver det jag känner för, och det blir bara en massa text som är oläslig. men detta är mitt sätt så jag struntar i om någon läser det eller inte. lyssna på musik, hur kan det vara det bästa som finns i hela jäkla världen. jag ångrar inte. jag skulle vilja var där jag kan skrika, skrika precis allt. egentligen är jag smart och väldigt eftertänksam men när jag ha kul tappar jag all kontroll över vad som är bra och dåligt. men jag ahr varit begränsad och har inte fått ha kul så som jag vill ha det så därför blir det oftast att jag bara drömmer mig bort och bara gör när jag de få gångerna jag har det så. om ni bara visste skulle ni bli förvånade, arga, besvikna och inte låta mig göra något mer någonsin i mitt liv. men när jag blir 18 då ni, då ska ni få se. ni ska få se mitt riktiga jag, det som alltid har velat komma ut med inte har kunnat. jag ahr sätt hört och gjort mer än ni tror och kommer att få veta. bara så ni vet. tur att ni inte läser det här för då skulle du vilja ha en förklaring...och dessutom har jag listat ut hur du vet vart jag är .you fucking stalker.
det här är ovanligt. jag vet inte varför jag skriver. jag har aldrig varit såhär öppen, inte för någon..men att leva med alla hemligheter inom sig i 4 år fungerar inte i längden. jag trodde och hoppades på att du skulle rädda mig nu. jag behöver bli räddad, nu faller jag. men tack vare tiden så kommer allt att läka, snart snart jag lovar. det är bara att vänta, in i det sista. det kommer snart.
I think I just need you right now, but i think you dont know who you are. the you im talking about is near me, almost me but still not me, but almost, we are almost the same person. we have much in common and share one thing that is exactly the same. you are not who you think you are.

ibland kommer det bästa utav det värsta

Kategori: Klok som en bok

ibland kommer verkligen det bästa utav det västa! inte för att någonting är så hemskt nu men det är en bra tanke när man inte mår så bra av olika anledningar. själv brukar jag försöka se allt från den ljusa sidan...att om någonting är dåligt är det de för en anledning, för att man ska kunna må bra igen. men det är svårt att tänka så när allt är skit och man bara vill försvinna.

på hög nivå

Kategori: Mode tjoffs

vet inte vad det är för sjukdom jag har fått men jag är typ galen i mustacher x) haha tycker de ä dösnyggt ;)


inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Kategori: Klok som en bok

Igår vart de grillning på norraberget med gött sällskap! man fick en liten adrenalinkick av att smita ut^^ men sen vart de inte så bra när jag kom hem och mamma kom på att jag hade vart ute x) men jag tycker ändå att de tog de på att bra sätt! :) haha men de va skoj :D  

nu på morgonen har jag ställt om alla klockor i heeela huset...insåg att det var fler än man visste om x) dessutom har jag lagat mat(OMFG) det hände inte ofta ;) men kände för det idag :D och jag har pluggat och pluggat och nu pluggar jag lite mer...oj vilken bra dag detta har varit måste jag säga! Snart ska malin och jag ut och springa (tappa hakan gott folk, japp jag ska träna) haha det hände inte heller ofta :O oj blir nästan förbvånad själv ;)


<3

Happy Hunger Games

Kategori: tips pch trams^^

Var på bio igår med några fler typ 20 pers :) JAg och malin åt på Blå-kina innan och sen gick vi och mötte upp några och gick till donken x) sen drog vi alla iväg till bion och väntade där. Filmen var bra men egentligen hade den behövt vara 2 filmer för att man skulle få reda på allt. Men den var väldigt välgjord! 4 av 5 toasts ;)
Jag kan rekomendera alla att se filmen, men det bästa är att läsa boken före, då förstår man allt mycket bättre!
clove, marvel, foxface, trech, glimmer, Cato, Rue, Peeta, Katniss och Gale

please...?

Kategori: ...

!?

Kategori: ...

Hungerspelen

Kategori: Allmänt

förvånad blir man, ajjemen! helt plöttsligt säger du hej...trodde du hade glömt mig men aja trevligt att snacka med dig iaf.

Iallafall det som jga skulle säga var att imorgon är det premiären på Hungerspelen! Vi är typ jättemånga som ska gå! skitkul skare blii! de blir Lenny, Bacon, Alex, ägget, Malin, Anna, Emelie+ 3 till, Kasper, Simon, Axel, Viktor, Thomas och hans tjej, Jag och Oscar så många blir vi...19 pers!!!! :D hoppas ngn vill äta på Kina med mig och Malin! :))

syjunta

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos alex med henne och Lenny :) de syr på sina kappor och jag tittar på och leker med allt som alex har i sitt rum^^;) snart så drar jag ner på stan till bilden :))) se ya <3

xD

Kategori: tumblr

who did you think about?

Kategori: tumblr

FEL

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MIN DATOR VAFAN! IMORGON ÄR DET NÅGON SOM MÅSTE HJÄLPA MIG MED DEM HÄR SKITEN ANNARS BLIR JAG TOKIG! jag gillar att släppa ut alla mina aggritioner på bloggen, det är därför jag har den, endast därför, för att ha någonstans att skriva av sig när allt är bra eller skitbajsfittsvingris dåligt x) men nu är det bra igen förutom att min DATOR HA NÅ FEL! aja godnatt ;)

ps: jag är fortfarande hungrig...

till en vän

Kategori: tumblr

mat

Kategori: Tror jag måste skaffa en MAT kategori

helvete. äter idag oxå såhär sent..inte bra..man ska inte äta efter klockan 8 har jag hört ngnstans men det gör jag nästan alltid :O visstja jag glömde äta middag..de är nog därför jag är hungrig nu..x)


subway in my <3 

whats new

Kategori: Mode tjoffs

gick på stan en liten stund efter skolan och insåg att det inte var det bästa att göra för att försöka spara pengar...handlade för 602:- totalt gr8!! x)
hahaha en av subwaykillarna kan typ min beställnign utantill x) är typ stammis där ;)
jacka 399/ linne 99

ringarmband 79

Ellen 17 år

Kategori: Allmänt

nu har min kära älskade vän Ellen fyllt 17 grattiskramar till dig! du ska få en grym present...när jag nu har köpt den ;D hoppas din födelsedag blev helt jättefläskgrisbäst! :)))) saknar dig lillen<3

skriv av dig när du mår skit

Kategori: ...

alla mår skit ibland, och alla har olika sätt att försöka göra allt bättre. Jag gillar att skriva, därför skriver jag nu. de spelar ingen roll vad man skriver om bara att skriva är skönt. Det är jobbigt att må dåligt, och samtidigt försöka klara av allt annat, le och lossas som att allt är bra. Det gör fler människor än man kan tro, men alla mår dåligt av olika anledningar och oftast beror det på en annan person. Bara den personen skulle kunna göra dig glad eller så är det den personen som skulle kunna göra dig mest ledsen och skälvmordsbelägen av alla. vissa stunder kan man känns att man bara vill försvinna från jordeytan och sväva ut i rymden, den tysta rymden, dit skulle jag vilja flytta. jag längtar tills jag flyttar, då får jag vara mig, vara bara med mig och ha det precis som jag vill och allt ska vara tyst. tyst som i graven ska det vara...om det inte spelas musik. hihi. har ni någonsin funderat på vad det kan vara för fel på dig, det har många och oftast är det inget fel man tror bara att det är fel för att man inte är som alla andra men dom är precis likadana fast dom inte visar sina "fel" precis som du inte gör. ibland kan något som man tänkt sog bara ska vara ett skämt, bli verklighet eller iallafall nästan verklighet om man går och tänker på det hela tiden och tror att det är sant. och ibland kan ett inlägg som började med att vara ledsamt bli där man släpper ut sina känslor för när ma blir glad. Vissa personer vet precis vad dom ska skriva för att gör någon glad. Euphoria betyder lyckorus och det kan man få ibland, ibland kan nedstämdheten växla om väldigt fort av bara ngr ord från rätt person! Jag skriver ganska abstrakt nu, nästan lite i koder, du som läser bara förstår litegrann men för mig förstår jag precis var enda ord och vart de passar in i verkligheten. den riktiga verkligheten. jag ahr alltid tänkt att det finns de som har det värre men en klok person sa till mig att "detta är din verklighet...." och sen sa hon något mer, men det var de orden som fastnade. Och hon har så rätt, detta är min verklighet och det som händer mig kommer vara det som jag kommer komma ihåg och leva med i restan av mitt liv, därför ska man ta vara på varje dag och göra den till så bra som mäjligt, men de kommer såklart finnas de som förstör alla bra stunder. Det finns mänga anlednignar till varför jag fortfarande lever, för att mina föräldrar ville ha en unge, för att jag inte dog när jag var en dag gammal, för att jag inte blev påkörd av den där bilen och framför allt för att jag inte har skadat mig själv till döds..för jag vill fortsätta leva, vilken sjuklig diagnos jag än kommer få i framtiden ska jag fortsätta leva för att jag ahr fått min tid och ska leva den tiden ut. varför jag är säker på att jag kommer få en sjuklig diagnos är för att det är så, alla i min familj är sjuka och har det ena efter det andra, bara jag som är frisk och då är det väl klart att jag kommer på något problem. bara att vänta och se...har fått höra att jag har ADHD och asberger bara på skämt förståss men har nästan funderat på om det kan vara sant. (asberger var iaf ett skämt, och det vet jag och det var inget illa menat och jag tog inte illa upp ska du veta, däremot att jag fick höra att jag har ADHD sårade lite med tanke på vem som sa det och hur seriöst tonläge det var) Oj detta blev ett långt inlägg och för er som har orkat läsa såhär långt beudrar jag, för jag har inte undelättat för att någon ska kunna läsa allt detta. oj va deep allt blev...jag vill itne vara här inte nu inte någonsin. jag gillar ine att vara här och har inte gillat det en längre tid (ja jag byter ämne mitt i meningar) jag hatar att vara här är hellst här så lite som möjligt men vad finns det att göra. jag är en tältpinnen den bärande väggen, den som alla här lutar sig på och om jag skulle försvinna skulle nog allt rasa ihop. ni anar ingenting, det gör ingen det är därför allt är bra...men det funkar inte i längden, det har jag lärt mig det vet jag. därför måste man prata med någon och vem är inte bäst på att lystna om inte någon som man inte ser eller hör men man vet lystnar endå. Gud. alltid lätt att prata med. så är det med det.  det finna olika anledningar till varför man blir kristen eller ansluter sig till någon annan religion men jag ahr min anledning och jag tänker alldig släppa Gud för någonting annat. Alla är olika känsliga, för olika saker, vissa klarar av att höra ord, och låter de gå in i ena örat och ut i det andra..men så är det inte för alla. även om man säger saker på skämt och med glimten i ögan och den man säger det till skrattar och säger att den inte tog åt sig ska man inte vara säker..de där orden kan upprepas, ättsas, och upprepas om och om igen i deras huvuden tills de själv tror att de är sanna. därför ska man alltid tänka sig för innan man säger någonting. därför är jag oftast tyst när det gäller saker, jag hatar att ta diskutioner och vill inte bråka så jag är oftars tyst när det gäller sånt och håller bara med eller tar åt mig och fortsätter med mitt. jag säger i princip aldrig vad jag tycker för jag är rädd att någon ska börja diskutera varför jag tycker så och då måsta jag debatera, vilket jag inte vill. så jag håller min käft stängd. det håller inte heller i längden, för så fort man skaffar sig en åsikt som man uttalar sig om då blir det fel, för att andra inte är van att höra att man har en åsikt. det är en konstig värld vi lever i, och en konstig våg vi ska försöka balansera med allt i livet. inget är förutsatt inget kommer någonsin hända igen ingenting kommer någonsin att kunna göras om till det rätta om man nu vet vad som är det rätta. ingen kommer alltid att kunna vara nöjd och glad så ta vara på de stunderna och gör er redo för nästa neråtperiod för dom kommer, igen och igen och igen...men kom ihåg att prata med någon om dina problem det blir alltid bäst så och om du inte vill prata, så skriv..som jag, kärlek till er alla<3

det händer inte ofta men, nu..

Kategori: tumblr

whatever the time is, you can call...and I will answer.

Kategori: tumblr

"...."

Kategori: Allmänt

fick en massa kläder idag av min kära lillasyster som hon tydligen hade "växt ur" för när jag testade dom var dom lagom så jag antar att vi har olika veritioner av växt ut...;) men det gör inget för då får jag bara mer kläder och slipper köpa egna, happiness :D

var och repade med teatern idag :D de går frammåt och de går skitbra..kommer bli grymt:)) har nu fått reda på att premiären är 21/4 kl  12.00 på konsertteatern :D

och nu sitter jag och tuggar på min sista avocadomacka..och inser förtvivlat att jag vill ha fler, jag ahr redan ätit fyra stycken och nu är både avocadosarna och mackorna slut...så jag kommer svälta till sömns inatt ;D


nä men titta avocadoörhängen! va goda dom såg ut xD

händer alltid!<3

Kategori: tumblr

hemma bra men borta bäst

Kategori: Allmänt

eller asså vet inte om man kan kalla hemma hos linnea för borta det är nästan mer som hemma för mig för jag är där så ofta x) vi bakade kladdigkladdigkakaaaaa...som inte blev ett dugg kladdig x) fuu..dum kaka x) men den bliv bra endå :D sedan ville vi förbränna dessa kolorier så vi gick upp och dansade :D älskar att man tror att man ser så cool ut när man dansar de där...men egentligen ser man ut som en fjant x) hahha iaf jag..inte linnea :)))
sen tog vi vägen ner till bussen och jag bussade hem och sitter nu och plugga engelska :D




punkt slut.

Kategori: tumblr

falling over the edge...

Kategori: ...

...det är det enda jag kan säga, för annars säger jag för mycket...

Samhälle serru

Kategori: Allmänt

sitter här och pluggar samhälle med Lenny, med högtalar'n på högsta volym :D snart blire kladdkakebak, de ni ;)

angry, serious, mad...no way!

Kategori: Allmänt

                  

jag kan vekligen inte vara arg, eller bara ibland..men det är inte många som har sätt mig arg, riktigt jävligt förbannad är det nog bara familjen som har sett...tur det! x) men alltså när jag vill vara seriös och så, jag kan verkligen, inte fast jag vill!!!! oc då blir jag bara irriterad för att jag itne kan vara seriös utan att skratta...-.-

how wonderful life is when you'r in the world

Kategori: ...

jag tänker för mycket! alldeles för mycket, på fel saker som egentligen är helt onödiga! vet itne vad jag ska göra åt det, ngn som känner igen sig? det har egentligen inte med saken att göra, kände bara att jag ville skriva det.

nu när jag tänker är det bara jobbigt, jobbigt för att du är där och jag är här men jag önskade att jag kunde vara där eller att du var här...hos mig.

nu börjar det igen...

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

nu börjar plugget igen, har tydligen engelskaprov på fredag :o så det blir att plugga engelska idag och imogon...och dessutom måste jag lämna in samhällefrågorna som jag itne har börjat på än..på måndag. jippi, men det är bara att kämpa :)


ligger och fryser i soffan x)

älskar att alla dom här stämmer!

Kategori: tumblr

dagens

Kategori: Mode tjoffs

fick ovanligt mycket tid nu på morron att göra absolut ingenting^^ så jag tänkte blogga och plugga på mitt tal/argumentation :D och de var väl tur att jag ahde tid annars hade jag itne haft tid att skriva om dehär inlägget för jag gjorde på ngt konstigt vis och de förra försvann i tomma intet :O

dagens här då:
 
dagens outfit och facelook...apropå face, lyssna på den här!

KONY 2012

Kategori: Allmänt

många har säkert sätt videon, om inte gör det, den finns HÄR, skrolla ner lite så hittar ni den, värd att se!
vi ska ha argumenterande tal imorn på skolan och jag ska argumentera emot den här Kony, och för organisationen "invisible Children".

frullefrukost

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

sitter nu hemma hos mr. Lenny ;) och äter frullefrukost^^ te och frökusar de är grejjer de ;)
snart blir det väl en springtur till bussen (som alltid) ;)))


hur snygga får man bli egentligen ;)

00.00

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

klockan slog precis om till 12/3 haha, natti <3

...!

Kategori: tumblr

*

Kategori: tumblr

hår´e måst fixas

Kategori: Mode tjoffs

har insätt att jag snart kommer behöva färga om mitt hår..och funderar på om jag ska färga lite rödbrunt eller bara mörkare brunt?...vad tycker ni? :)


min och annas förändring förra gången vi färgade :)

promenad

Kategori: Allmänt

Tog en liten promenad idag med ena hunden :) såg två rådjur och en räv till ovanlighetens skull, de va lite kul de ;)
imorgon börjar skolan igen, jag längtar faktiskt lite^^ inte till lektionerna...men efter min kära klass!


förvånad jag ser ut^^ haha

bloggar

Kategori: tips pch trams^^

fullmånen

Kategori: Mode tjoffs

blir så trött på att jag ska påverkas av fullmånen :/ kunde inte somna förns halv 5 inatt...och ändå vare fullmånenatt torsdag-fredag :/ men det är alltid så att jag påverkas grismycket ngr nätter efter lixom x( fläskigt äre allt!

hittills idag har jag skrivigt argumentationsuppgiften vilket jag tycker är ganska roligt faktiskt, och snart klar är jag med den oxå :) Har tyvärr oxå behövt jobbat matte, vilket suger eftersom det är de tråkigaste änmet och vi har inte en lärare som gör det roligare heller...

och nu sitter jag och kikar på kläder^^

dessa kommer att införskaffas+ en blus från Gina nästa gång jag besöker Birstaa...



02.51

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

ojdå...angry birds på fb kan bli beroendaframkallande, passa er ;) aja nu vet ni vad jag har gjort från förra inlägger fram tills nu x) dvs i typ enochenhalvtimme har jag spelat spel hahah x) ojojoj nu måste jag iaf sova, nattinatti<3

iphone here I come...

Kategori: tips pch trams^^

gu vad jag längtar asså! jag ahr levt med min medeltidsmobil nu ett tag men känner att jag vill uppgradera mig ;D därför ska jag köpe mig en Iphone...INTE för att alla andra har det! utan för att jag tycker att alla andra mobiler är så plastiga och lätta...jag gillar att iphone ä både i glas och är ganska tung! :)

när jag skaffer mig en Iphone ska jag köpe dette skal :D


haha så himlans sött^^, kan hittas här!

ny presentationsbild..------>

Kategori: sånt som är lite tråk att veta egentligen^^

haha nördfaktorn på topp må jag säga när det gäller bilden x) men jag går ju teknik så det finns ingen ursäkt...x)

passar in nu....!

Kategori: tumblr

<3

Kategori: tumblr

mellooooooooooo

Kategori: Allmänt

hallååå...pluggat har jag gjort idag...blä.

sen åkte jag till birsta och fick med mig en poncho (stavning?) en flaska vatten (helt i onödan, fast flaskan va cool) och strömpbyxer hem :D

sen tittade jag på mello med mina goa tjejer, Ellen och Jessi :) vi åt (höhö...som vanligt då) och dansade och hade allmänt skitkul! :)  Loreen va grym måste jag ju säga, hoppas vi vinner Eurovision! :D

Godnatt alla glada :D

pics

ponchon (stavning?)...inte allt för bra bild, menmen den får duga...x)


den jättefula vattenflaskan som jag bara var tvungen att betala 12 kroner för..men de var de värt ;D


pratar med tösen i mitt andra hem i telefonisch ;D

The hungergames, jessi och Lenny

Kategori: Allmänt

häääj jag här igen, va konstigt va?! x) haha
idag vaknade jag halv 6 av nån konstig anledning och somnade om...sedan vaknade jag igen halv 7 utan anledning...och sen kl 8 och kunde inte somna om...asså fläsk! och inatt är det FULLMÅNE så jag kommer då inte kunna sova jag ://

Idag åkte jag in till stada och träffade min saknade vän Jessica! vi fikade och pratade ett eferlängtat och behövligt snack!!!!!! :) sen gick vi till Matte och jag lämnade tillbaka pengarna som jag lånade av honom förra sommar'n^^ hihi hoppas du inte saknat dom allt för mke^^
Sedan när det började kurra i min lill mage drog jag mig ner mot stada igen och HÄMTADE UT BILJETTERNA TILL PREMIÄREN AV HUNGERSPELAN dööör^^ längtar såå! :))) sen hämtade Camilla upp mig och vi hämtade Sushi'n som vi skulle ätaaaaa :D gottigottgott! tack för maten goingar :D
sen var jag och lenny allmänt flumm som vi brukar vara, ja ni som känner oss vet ju hur vi är hähähä^^

åååååhhhhååå nu skruffsade Ranelid upp i mina hörlurar...hoppas han vinner imorrn! *host, harkel, host*

puss på er mina goa proppar, vet inte vad de är med mig nu men jag är så skruffsigt glad och sprallig! ^^<3

iphone?

Kategori: tips pch trams^^

har du iphone och tycker att ditt nuvarande skal är lite tråkigt? osåfall kanske detta är något för dig? :)
kika in här så hittar du nog något som passar just dig! :)

julklappsönskning nr.1

Kategori: tips pch trams^^

en Polaroidkamera! har velat ha det ett tag nu, de verkar så coolt! kanske lite onödigt men, nä de är det inte alls föresten, inte alls onödigt! helt enkelt de coolaste sättet att ta kort enligt mig, word! Länk :)

Nutella

Kategori: tips pch trams^^

här finns en länk till ett recept som jag har suttit och suktat över i ett par dagar! dessvärre är det på engelska...men det går säkert att översätta måtten från engelska till svenska mått grejer :)

 nu vill bilden inte synas...menmen aja..x)

me right now...

Kategori: ...


fuck this shit

just so you know!

Kategori: ...

were ever you go, whatever you do i will be right here waiting for you
what ever it takes, or how my heart breakes i will be right here waiting for you

min bebo<3

Kategori: Allmänt

 

sitter här med min knäppis och lyssnar på Ranelid! :D<3

fjärten ville inte va med på bild x<3

VART ÄR SVERIGE PÅVÄG?!

Kategori: Allmänt

SERIÖST TORSTEN FLINKAN FLINK I FINAL! RÄCKER DET INTE MED ATT RANELID ÄR DÄR? BÄHEPP TYDLIGEN SKULLE VI HA EN TILL GAMLING DÄR AHOPP.....SVERIGE SUGER NÄR DET GÄLLER ATT RÖSTA! HAHA x)


goknopparna mina är på besök! <3